Найкращі фільми про маркетинг: що переглянути на дозвіллі?

Найкращі фільми про маркетинг: що переглянути на дозвіллі?

Нудьгуєте на карантині? Залюбки б щось подивились про улюблену сферу маркетингу? Тоді пропонуємо вашій увазі:

1. Стажер

Ця комедія-мелодрама показує що вік - це не привід опускати руки. Будь-що ви можете робити у будь-якому віці, особливо якщо це справді ваша справа. Перегляд кінострічки заряджає мотивацією.

2. Сироп

Як привернути увагу клієнтів? Як просувати свій продукт? Та врешті решт як запропонувати себе правильно? Відповіді на всі питання ви зможете знайти в «Сиропі»  + інструкція створення свого іміджу.

3. 99 франків

Чудова екранізація роману Ф. Бегбедера «99 франків» про маркетинг. Певно найпопулярніший фільм про рекламу вартий перегляду без роздумів.

4. Психовані

Правда, правда та ще раз правда. Цей фільм зніме з вас «рожеві окуляри» через які ви дивилися на рекламу. Головний герой божеволіє у прямому сенсі від своєї роботи та потрапляє до психлікарні. Після лікування перед чоловіком стає питання «Чи варто повертатися до роботи?...»

5. Джобс: Імперія спокуси

Молодий та амбітний Стів Джобс, який протягом усього фільму будує власну імперію спокуси світового рівня. Фільм навчить вас тому що кожна, навіть найменша, деталь може вплинути на ваш успіх.

Ось такий коротенький, проте максимально цікавий та корисний список фільмів про маркетинг. Кожен фільм особливий та представляє рекламу по різному, але дає зрозуміти що реклама це також мистецтво!